opc_loader

JH Services Dagtochten is de specialist voor al uw dagtochten, meerdaagse reizen en schoolreizen. Een dagje uit of een groepsreis voor uw bedrijf of vereniging. Wij hebben de ervaring om u één of meerdere onvergetelijke dagen te bezorgen.

Home
Dagtochten
Gastenboek
Geen reacties geplaatst

Privacy verklaring / disclaimer

Deze internetsite wordt u aangeboden door JH Services Dagtochten. Op de inhoud van deze site (alle teksten, beelden, geluiden en programmatuur) heeft JH Services Dagtochten het auteursrecht. Van deze site mag niets worden gekopieerd en/of veranderd. 

Privacy verklaring JH Services Dagtochten vindt het van essentieel belang dat de persoonlijke gegevens van onze klanten op onze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden behandeld en beveiligd. Voorop staat dat wij ons in alle gevallen houden aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. 

  JH Services Dagtochten gebruikt de persoonsgegevens om de volgende diensten te leveren:

  • Gegevens over het gebruik van de site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
  • Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u per e-mail te informeren over ons reisaanbod via onze nieuwsbrief. U kunt uw gegevens via de e-mailservice ook wijzigen, of het toesturen van e-mail stoppen.
  • Als u reageert op een actie, enquête of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.
  • Verder hebben wij uw adresgegevens nodig om u door u bestelde items, zoals aangevraagde brochures, toe te sturen. 


Geen gebruik van gegevens door derden JH Services Dagtochten stelt onder geen beding uw gegevens ter beschikking aan derden. Ook zullen uw gegevens niet worden verkocht. JH Services Dagtochten is soms bij wet verplicht om persoonsgegevens te verstrekken. Mocht zich dat voordoen, dan zullen wij ons uiteraard ook bij deze wettelijke verplichting houden aan de eisen zoals deze door de Wet bescherming persoonsgegevens zijn vastgesteld. 

Klikgedrag Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren, zodat JH Services Dagtochten haar dienstverlening verder kan optimaliseren.

Gebruik van Cookies Op deze website worden door JH Services Dagtochten bezoekgegevens bijgehouden om de belangstelling voor de verschillende onderdelen van de site te meten. Hierdoor kan JH Services Dagtochten de website aanpassen aan de belangstelling en ervaringen van bezoekers. JH Services Dagtochten maakt gebruik van cookies om de bezoekgegevens bij te houden en de toegang tot de website voor u gemakkelijker te maken. Een cookie is een klein bestand dat op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Als u niet wilt dat wij cookies gebruiken, kunt u in uw browser kiezen voor de optie 'cookies off'. Als u de cookies accepteert, zullen zij gedurende vijf jaar in uw computer blijven, tenzij u de cookies verwijdert.
Het uitzetten van cookies kan uw gebruik van onze website en diensten beperken. 

Privacybeleid van derden Op de website van JH Services Dagtochten treft u een aantal links aan naar andere, niet bij JH Services Dagtochten behorende, websites. JH Services Dagtochten kan geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de wijze waarop deze partijen omgaan met persoonsgegevens. Wij adviseren u daarom om u altijd op de hoogte te stellen van het privacybeleid van deze partijen of om contact met hen op te nemen voor een nadere toelichting op hun beleid rond het gebruik van persoonlijke gegevens. 

Wijzigingen
JH Services Dagtochten behoudt zich het recht voor om, waar nodig, wijzigingen aan te brengen in het privacystatement. Dit beleid zal echter nimmer in strijd zijn met de eisen zoals deze zijn gesteld in de Wet bescherming persoonsgegevens. 

Disclaimer
Aansprakelijkheid
JH Services Dagtochten zet zich in voor juiste en actuele informatieverstrekking op de site, maar kan geen garanties geven voor nauwkeurigheid en volledigheid. JH Services Dagtochten aanvaardt derhalve geen enkele aansprakelijkheid voor (vermeende) directe, indirecte of andere schade, voortvloeiend uit het bezoeken van (of het niet kunnen verkrijgen van toegang tot) deze site, of die het gevolg mocht zijn van gebreken in de juistheid en/of volledigheid van de op de website beschikbare informatie.

Hyperlinks Bepaalde hyperlinks in onze site kunnen u brengen naar sites van derden. JH Services Dagtochten aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de daar aangeboden informatie

Vragen
Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog specifieke vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u contact opnemen met ons op via het contactformulier. 

Organisatie

JH Services Dagtochten

Van Swietenstraat 3
2678 VT De Lier
Telefoon: 0631559790

E-mail: info@www.jh-services.nl

Veel Gezocht
Recensies
Geen reviews
Nieuwe Artikelen