opc_loader

JH Services Dagtochten is de specialist voor al uw dagtochten, meerdaagse reizen en schoolreizen. Een dagje uit of een groepsreis voor uw bedrijf of vereniging. Wij hebben de ervaring om u één of meerdere onvergetelijke dagen te bezorgen.

Home
Dagtochten
Gastenboek
Geen reacties geplaatst

Halloween Frights Nights

Artikelnr: 21711305

Kom gruwelen bij Walibi tijdens het meest gruwelijke evenement van Europa!

Tijdens Halloween Fright Nights verzamelen zombies, duivelse demonen en bloederige Rednecks zich in Walibi Holland. Met 7 intense Scare Zones, 6 bloedstollende Haunted Houses, een heftige Walkthrough en een horrorshow wordt oktober gruwelijker dan ooit.

57,50
R.I.P. Pass
The Clinic
Psychoshock
Haunted Holidays II
The Villa
Jefferson Manor
Below
Kies hier uw Fast Lane Pass
Kies uw opstapplaats
Kies uw vertrek datum
x
Verzendmethode
Verzend kosten (Online Tickets Digitaal/Email):
0,00
Levertijd:
Online Tickets Digitaal/Email
Beschrijving

Hongerige freaks, creepy zombies, Eddie de Clown en meer griezels. Het is weer tijd voor Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Durf jij het aan?

Koop hier je tickets!!

Extra informatie

Below

Jij bent het nieuwste teamlid van de New Orleans Pest Control Services. Dit is een team dat de meest hardnekkige ongedierteplagen bestrijdt. Jullie krijgen een niveau 5 melding binnen: het hoogste dreigingsniveau. Time for action!

  • Je moet zelfstandig kunnen lopen en kruipen
  • Je ondergaat deze experience in groepen van 6 personen
  • Groepen worden gesplitst
  • Losse voorwerpen moet je achterlaten

The Clinic

Durf jij het aan om een behandeling te boeken in deze beruchte kliniek? Dr. Adams neemt je met de grootste zorg en precisie onder handen. Dr. Adams erg strikt in zijn geheimhouding. Een ding kunnen we je wel vertellen, je verlaat de kliniek als een heel ander mens! Tenminste, als je de kliniek verlaat….

  • Minimale leeftijd 16 jaar
  • Maximale lengte 200 cm
  • Maximale gewicht 140 kilo

R.I.P. Pass

Koop nu je R.I.P. Pass en bezoek de vier Haunted Houses zonder te wachten! Je hebt 1x toegang tot de Haunted Houses via de speciale R.I.P. ingang.

Psychoshock

In zijn lab doet Professor Mortis onderzoek naar angst. Voor bizarre experimenten zoekt hij voortdurend verse proefpersonen. Wees dus gewaarschuwd als je Psycho Shock binnengaat tijdens Halloween…

Haunted Holidays II

Vernieuwd! De tijd dat je Sinterklaas en Kerst associeerde met fun en gezelligheid is na een bezoek aan dit Haunted House part II voorgoed voorbij. Jouw feestdagen zullen nooit meer hetzelfde zijn na Halloween...

The Villa

Altijd al de hoofdrol in een horrorfilm willen spelen? Audities zijn hier tijdens Halloween niet nodig. Betreed The Villa en je belandt in een Hollywoodhel! Weet je wel heel zeker dat je wilt schitteren als filmster?

Jefferson Manor

Een groot, verlaten landhuis. Jaren geleden is hier de familie Jefferson op mysterieuze wijze overleden. Als je de geruchten moet geloven, riepen de Jeffersons geesten op. Kloppen deze geruchten en is dit de familie fataal geworden…

Fast Lane

Haal meer uit je dag in Walibi Holland en maak gebruik van Fast Lane.

Beoordelingen (0)
Halloween Frights Nights heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Veel Gezocht
Recensies
Geen reviews
Nieuwe Artikelen
Laatst bekeken items